آزمایشگاه ها
تجهیزات و خدمات
-
خصوصیات
آزمایش های میکروبی مواد غذایی Food microbiology
شاخص ها: انتروباکتریاسه،کلی فرم، اشرشیا کلی سالمونلا، لاکتوباسیلوس، سودوموناس ائروژینوزا، کپک و مخمر استافیلوکوکوس اورئوس کلستریدیوم پرفرنجس، باسیل های اسپورزا
خدمت در دانشکده زیست شناسی- بخش میکروبیولوژی ارائه میشود.
تعرفه ی این خدمت به ازای جستجو و شمارش یک شاخص میکروبی برای یک نمونه می باشد.
شماره تماس: 61113560-021
تعرفه خدمات
به اطلاع می رساند، همزمان با درخواست و ثبت سفارش، بر اساس نوع و گروه عضویت هزینه خدمات به صورت خودکار محاسبه و صورتحساب صادر خواهد شد
آزاد
۱,۰۰۰,۰۰۰ریال
تعرفه دانشکدههای صاحب دستگاه دانشگاه تهران
۱,۰۰۰,۰۰۰ریال
تعرفه سایر واحدهای دانشگاه تهران
۱,۰۰۰,۰۰۰ریال
ثبت سفارش آنلاین
-
اطلاعات تکمیلی